Το Ροζακί Oak Ferment από το Οινοποιείο Τσικρικώνη είναι η premium εκδοχή της ποικιλίας Ροζακί, που επαναπροσδιορίζει τις δυνατότητες αυτού του επιτραπέζιου σταφυλιού. Προέρχεται από αμπελώνα 70 ετών στο Ντρεσνοπήγαδο και ζυμώνεται για έναν μήνα σε γαλλικά δρύινα βαρέλια με τις οινολάσπες του, προσδίδοντας βάθος και πολυπλοκότητα. Στη συνέχεια, ωριμάζει για άλλους έξι μήνες στο βαρέλι, προσθέτοντας αρώματα βανίλιας και μπαχαρικών.
Το κρασί μπορεί να παλαιώσει 3-5 χρόνια, ενώ αποτελεί παγκόσμια πρωτοπορία, καθώς είναι το πρώτο εμφιαλωμένο από αυτή την ποικιλία