Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 70€!             Γρήγορες παραδόσεις εντός Ελλάδος.     +30-694 588 3058

MATERIA PRIMA - ΚΟΥΚΑΚΙ

O Χώρος μας

Στο Κουκάκι, σε αυτή την ιστορική και πληθωρική γειτονιά δίπλα στην Ακρόπολη, ήταν που νιώσαμε για πρώτη φορά την ανάγκη να ανοίξουμε ένα bistro αφιερωμένο στη μεγάλη μας αγάπη, το κρασί, καθώς και στη δεύτερη αγάπη μας, το φαγητό. Με αυτό το κατάστημα ως αφετηρία, ξεκίνησε η μεγάλη μας εξερεύνηση στις οινικές και γευστικές κουλτούρες ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Εδώ θα βρείτε τους σεφ και τους σομελιέ μας να σας “σερβίρουν” καθημερινά το πάθος τους για την καλή πρώτη ύλη (=materia prima), με διάθεση να σας μεταδώσουν τις γνώσεις τους και να σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε νέες γευστικές εμπειρίες.

Φαλήρου 68, Αθήνα 117 41
Get directions

Ώρες: Δευτέρα-Σάββατο 6μμ-1.30πμ, Κυριακή 1μμ-1.30πμ

Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε από πρώτο χέρι τις λίστες κρασιού και φαγητού μας.

Οι λίστες μας

Με τη διάθεση να κάνουμε τα πράγματα ακόμη πιο ευχάριστα περίπλοκα (!), διατηρούμε δύο δυναμικές λίστες κρασιού οι οποίες ανανεώνονται τακτικά, έτσι ώστε να ικανοποιούμε την ανάγκη μας για διαρκή εξερεύνηση των κρασιών που παράγονται στο φανταστικό οινικό σύμπαν γύρω μας.

Το μενού φαγητού συνδυάζει εποχικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας με φρέσκες μεσογειακές συνταγές που σκέφτονται και υλοποιούν οι σεφ μας για να ταιριάξουν με το κρασί μας. Περιλαμβάνει επίσης και μια ιδιαίτερη και ξεχωριστή λίστα τυριών με προέλευση από όλο τον κόσμο.

WINE LIST

Κάθε μήνα μια νέα λίστα με κρασιά σε ποτήρι θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του κρασιού.

CELLAR

Στο κελάρι του Materia Prima μπορείτε να εξερευνήσετε πάνω από 500 ετικέτες κρασιών από κάθε γνωστή ή ανερχόμενη οινική περιοχή του κόσμου. Πάρτε μια μικρή γεύση εδώ. Πάρτε μια μικρή γεύση εδώ με τη λίστα 100 προτεινόμενων φιαλών με βάση διαφορετικές οινικές περιοχές.

MENU

Το μενού του Materia Prima αλλάζει τακτικά με βάση τη φαντασία των σεφ του  και τις σωστές πρώτες ύλες.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.