Δωρεάν μεταφορικά εντός Αττικής για παραγγελίες άνω των 70€!             Γρήγορες παραδόσεις εντός Ελλάδος.     +30-694 588 3058

MATERIA PRIMA - ΠΑΓΚΡΑΤΙ

O Χώρος μας

Το Παγκράτι είναι ακόμη μια απίθανη περιοχή στο κέντρο της Αθήνας την οποία αξίζει να εξερευνήσει κανείς. Καθώς περιπλανιόμασταν στους δρόμους του Παγκρατίου, ανακαλύψαμε αυτό το κρυμμένο μέρος στην άκρη μιας γαλήνιας πλατείας, της πλατείας Μεσολογγίου, περιτριγυρισμένης από νέους, παππούδες και παιδιά που έπαιζαν στον ήλιο κάτω από τις ανθισμένες νεραντζιές. Και κάπως έτσι γεννήθηκε το Materia Prima στο Παγκράτι.

Όπως και το αντίστοιχο κατάστημα στο Κουκάκι, έτσι και το Materia Prima στο Παγκράτι λειτουργεί σαν wine bar σερβίροντας κρασί και φαγητό στον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο του, καθώς επίσης και μοναδικής ποιότητας καφέ από το πρωί. Τέλος, σας προτρέπουμε να εξερευνήσετε τα υπόγεια κελάρια του μαγαζιού με τη βοήθεια των σομελιέ μας και να βυθιστείτε ευχάριστα στο μαγικό σύμπαν του κρασιού!

Επιπρόσθετα, εδώ εδράζεται και το φυσικό κατάστημα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος (wine eshop) με δύο κελάρια γεμάτα κρασί. Εύκολα λοιπόν, καθώς περνάτε από το Παγκράτι, έχετε τη δυνατότητα να παραλάβετε τις αγορές που κάνατε ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα μας ή τηλεφωνικά (εκτός φυσικά αν έχετε επιλέξει παράδοση στον χώρο σας).

Πλ. Μεσολογγίου 3, Αθήνα 116 34
Get directions

Ώρες: Τρίτη-Κυριακή 6μμ-1.30πμ

Οι λίστες μας

Οι λίστες κρασιού και φαγητού στο Παγκράτι δημιουργήθηκαν με διάθεση παιχνιδιού και γνώσης των κρασιών και των προϊόντων του κάθε τόπου. Στη λίστα κρασιού κάθε μήνα θα βρείτε κρασιά με βάση το στυλ, την περιοχή, το υψόμετρο ή το έδαφος από το οποίο προέρχονται, συνοδευόμενα από πιάτα με βάση την εποχικότητα των υλικών τους.

WINE LIST

Κάθε μήνα μια νέα λίστα με κρασιά σε ποτήρι θα σας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο του κρασιού. Δείτε εδώ τις επιλογές σε ποτήρι.

CELLAR

Στο κελάρι του Materia Prima μπορείτε να εξερευνήσετε πάνω από 300 ετικέτες κρασιών από κάθε γνωστή ή ανερχόμενη ποικιλία σταφυλιών του κόσμου. Πάρτε μια μικρή γεύση εδώ με τη λίστα 100 προτεινόμενων φιαλών με βάση διαφορετικές ποικιλίες.

MENU

Το μενού του Materia Prima αλλάζει τακτικά με βάση τη φαντασία των σεφ του  και τις σωστές πρώτες ύλες. Δείτε το τρέχον μενού εδώ.

Updating…
  • Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.