Το TE WA γεννήθηκε από το όραμα δύο γυναικών που μετά από ταξίδια στην Κοιλάδα Νάπα και τη Νέα Ζηλανδία, εμπνεύστηκαν να δημιουργήσουν μοναδικά κρασιά που εκφράζουν την αυθεντικότητα του μολδαβικού terroir. Αναζητώντας οινικές εμπειρίες που θα τους προκαλούσαν ρίγη ενθουσιασμού, κατάφεραν να φτιάξουν ένα κρασί που συνδυάζει την αγάπη για τη φύση και την τέχνη της οινοποίησης. Και το όνειρό τους έγινε πραγματικότητα στη Μολδαβία.
Το οινοποιείο τους ειδικεύεται στην παραγωγή κρασιών χαμηλής παρέμβασης, όπου η φύση έχει τον πρώτο λόγο. Χωρίς τεχνητές παρεμβάσεις, από την καλλιέργεια των σταφυλιών μέχρι την οινοποίηση, στόχος τους είναι να εκφράσουν την αυθεντική γεύση κάθε σταφυλιού. Τα σταφύλια τους επιλέγονται 100% με το χέρι από μικρούς αμπελώνες, με πλήρη έλεγχο σε όλες τις διαδικασίες. Χρησιμοποιούν ελάχιστες ζύμες, χωρίς φιλτράρισμα και πρόσθετα, δημιουργώντας μοναδικά κρασιά που αναδεικνύουν τον χαρακτήρα του κάθε τρύγου.