Ενώ το οινοποιείο Cecillon μόλις πρόσφατα ξεκίνησε, η οικογένεια του Julien έχει καταγραφεί να παράγει κρασί στο Tournon εδώ και έντεκα γενιές. Σήμερα, ο Julien και η σύζυγός του είναι αφοσιωμένοι στην παραγωγή εξαιρετικών κρασιών που αποτυπώνουν το terroir στο μικρό τους οινοποιείο, που βρίσκεται κοντά στο Tournon, στο ιστορικό κέντρο της κοιλάδας του Ροδάνου.
Ο Julien Cecillon μεγάλωσε στο Tournon-sur-Rhône, περιτριγυρισμένος από εμβληματικούς παραγωγούς όπως ο ξάδερφός του, Bernard Faurie, και ο θείος του Jean-Louis Grippat. Αφού γνώρισε τη Nancy Kerschen ενώ εργάζονταν σε ένα οινοποιείο στην Καλιφόρνια, οι δύο τους αποφάσισαν να επιστρέψουν στο Tournon και να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Αποκτώντας μικρές εκτάσεις ο Julien και η Nancy με αδιάκοπη αφοσίωση δημιουργούν κρασιά που εδραιώνουν τη δική τους φήμη ανάμεσα στους καλύτερους παραγωγούς του βόρειου Ροδάνου. Ο Jean-Louis Grippat, τώρα συνταξιούχος, μπορεί να ζητηθεί για συμβουλές και αγαπά να ποδηλατεί γύρω από τους αμπελώνες του ανιψιού του για να επιβεβαιώνει ότι οι εργασίες στο αμπέλι γίνονται εγκαίρως και σωστά.
Ο Julien και η Nancy καλλιεργούν στις ονομασίες Saint-Joseph και Crozes-Hermitage. Για να διευρύνουν τη γκάμα των κρασιών τους, συνεργάζονται επίσης με τοπικούς παραγωγούς δημιουργώντας καταπληκτικά micro cuvees. Όλα τα κρασιά στο κτήμα παράγονται με φυσικές ζύμες και ωριμάζουν κυρίως σε χρησιμοποιημένα βαρέλια, δημιουργώντας αρμονικά, ισορροπημένα κρασιά που αναδεικνύουν τα μοναδικά terroirs του βόρειου Ροδάνου.