Οι αμπελώνες βρίσκονται στην Kakheti, στη δυτική Γεωργία, και το κρασί παρασκευάζεται με παραδοσιακές μεθόδους γεωργιανής οινοποίησης, διατηρώντας την αυθεντικότητα της περιοχής. Το χρυσό blend αποτελείται από αυτόχθονες ποικιλίες σταφυλιών – Rkatsiteli, Mtsvane, Kisi και Khikhvi. Το κρασί ωριμάζει για περίπου 7 μήνες σε qvervi, και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα πιο ελαφρύ, λιγότερο τανικό πορτοκαλί κρασί.
Εξαιρετικά ζουμερό – γεμάτο νότες από φλούδες φρέσκου πορτοκαλιού, μέλι και ανανά. Αυτές οι φρουτώδεις νότες συνεχίζονται και στην επίγευση, με γεύσεις από αχλάδι και ώριμα εσπεριδοειδή.