Το Teroldego Foradori προέρχεται από καθαρή έκφραση της ομώνυμης ποικιλίας, με αμπελώνες στην Mezzolombardo, στην Piana Rotaliana. Ακολουθούνται βιοδυναμικές πρακτικές, χωρίς χημικά, και η ζύμωση γίνεται αυθόρμητα. Το κρασί ωριμάζει για 20 μήνες σε ξύλινα βαρέλια. Διαθέτει βαθύ ρουμπινί χρώμα, έντονα αρώματα και γεύση που είναι ζουμερή, ελαφρώς αλμυρή με ευχάριστους τανίνες—ένα ολοκληρωμένο και ισχυρό κρασί, που αποδεικνύει πώς η γεωργία μπορεί να συνδυαστεί με δημιουργικότητα.