Παλαιά αμπέλια Pinot Noir, καλλιεργημένα με βιοδυναμικές μεθόδους σε ασβεστολιθικό έδαφος. Οι συγκομιδή γίνονται χειρονακτηκά και οι ζυμώσεις γίνονται με εγγενείς ζύμες. Ωριμάζει για 24 μήνες σε παλαιά βαρέλια και foudre από δρυ, εμφιαλώνεται χωρίς διήθηση και πρόσθεση θειώδους .
Στη μύτη, το κρασί προσφέρει έντονα αρώματα ώριμων κόκκινων και μαύρων φρούτων, μπαχαρικών και καπνιστών νότες. Στη γεύση έχει μαλακές τανίνες και η δύναμή του δημιουργούν μεγάλη πολυπλοκότητα και διάρκεια. Συνιστάται να αεριστεί για 2 ώρες και να καταναλωθεί με κόκκινο ή λευκό κρέας, μαγειρευτά πιάτα ή τυριά, εντός 10 ετών.