Σταφύλια Chardonnay 2 διαφορετικών κλώνων, 2/3 Mendoza και 1/3 Β95, αλλά και χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις σε αμπέλια που φυτεύτηκαν το 1981 μας δίνουν αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Τα σταφύλια πιέζονται ολόκληρα και μεταφέρονται σε δρύινα βαρέλια όπου οινοποιούνται με τις οινολάσπες τους έως και το στάδιο της μηλογαλακτικής ζύμωσης, με ιθαγενείς ζύμες και μηδενική διαύγαση. Πολυπλοκότητα στη μύτη με κυρίαρχα στοιχεία τους καβουρδισμένους ξηρούς καρπούς και τον καπνό, σε υπόβαθρο εσπεριδοειδών και εντυπωσιακά τραγανή οξύτητα θα συνδυαστούν πολύ όμορφα με λευκό ψάρι και πουλερικά με ελαφριές σάλτσες.