H λευκή ποικιλία Bual, που παλαιοτέρα γραφόταν στις ετικέτες και Boal, είναι η ποικιλία που δίνει στη Μαδέιρα σχετικά γλυκά κρασιά, αλλά όχι τόσο γλυκά όσο η Malmsey. Στην έκδοση των 10 ετών παλαίωσης, έχουμε μια υπέροχη πολυπλοκότητα στη μύτη, ενώ η γλύκα είναι λιγότερο έντονη από τις πιο νεαρές εκδόσεις. Δοκιμάστε το όχι μόνον μετά το δείπνο, αλλά και με επιδόρπια ή με μπλε τυριά. Καφέ χάλκινο χρώμα, στη μύτη ξηροί καρποί, σταφίδες, μελάσα και νότες ξύλου. Στο στόμα πλούσιο με καλή οξύτητα και μακρά επίγευση πικρής σοκολάτας.