Το 1979, οι Bernard και Cécile Croisille μετακόμισαν στο Cahors. Η μοναδική τους περιουσία ήταν η νεανική τους ζωντάνια, το πάθος τους για τη γη και το όνειρο να χτίσουν μια ζωή γύρω από αυτό. Αποφάσισαν να γίνουν ενοικιαστές ενός ακαλλιέργητου αγρού. Με επιμονή και αφοσίωση, το ζευγάρι έφερε ζωή στη γη. Τα πρώτα χρόνια ήταν δύσκολα, καθώς όλη τους η εργασία και το κεφάλαιο επενδύθηκαν στην εκκαθάριση, προετοιμασία, φύτευση και συντήρηση των πρώτων 7 εκταρίων αμπελιών. Περίμεναν υπομονετικά τη πρώτη συγκομιδή, η οποία ήρθεt τελικά το 1984.
Η πρόοδος συνεχίστηκε με πάθος, καθώς οι Croisille εργάζονταν για να βελτιώσουν τις τεχνικές τους. Μετά από δέκα χρόνια συνεργασίας με τον συνεταιρισμό, αποφάσισαν να αναλάβουν τη διαδικασία οινοποίησης ανεξάρτητα. Αυτή ήταν η αρχή μιας νέας δεκαετίας, όπου πειραματίστηκαν με διαφορετικές τεχνικές. Στο τέλος της δεκαετίας του 2000, αγόρασαν μια παλιά αμπελουργική έκταση, την οποία ανακαίνισαν και εγκατέστησαν την εργαστηριακή τους μονάδα.
Το 2008, η επιχείρηση άλλαξε καθώς ο δεύτερος γιος τους, Germain, εντάχθηκε στην ομάδα. Η μετάβαση σε βιολογική καλλιέργεια ξεκίνησε το 2010. Το 2012, ο Nicolas, παιδικός φίλος του Germain, άρχισε να εργάζεται μαζί τους, και το 2015 προσχώρησε ο Simon, ο πιο νέος αδελφός. Σήμερα, το κτήμα είναι πλήρως πιστοποιημένο για βιοδυναμική γεωργία. Τα κρασιά τους μας εντυπωσιάσαν από τη πρώτη στιγμή και αμέσως προχωρήσαμε σε εισαγωγή αυτών. Κρασιά γεμάτα πληθωρικό φρούτο, δομή και φινέτσα.