Μια σχετικά πρόσφατη προσθήκη στο portfolio της Shaw+Smith, με τις πειραματικές οινοποιήσεις μεταξύ 2010 και 2013 να πείθουν -και με το παραπάνω- για την προοπτική της ποικιλίας στα κρύα Adelaide Hills. Ένα Riesling που διατηρεί όλα τα στοιχεία που έχουν χαρίσει στην ποικιλία παγκόσμια αίγλη (υψηλή οξύτητα, ορυκτότητα, αυστηρότητα, λεμονάτος χαρακτήρας), αλλά με συγκρατημένο αλκοόλ και ένα πιο ‘φιλικό’ γευστικό προφίλ. Με αρώματα πράσινου μήλου, ξύσματος λεμονιού και yuzu, είναι ιδανικό για να συνοδέψει πιάτα της Japanese και Fusion κουζίνας που απαιτούν κρασιά minimal γευστικής αισθητικής με ευθύτητα και καθαρότητα. Η πρώτη ύλη συλλέγεται αποκλειστικά με το χέρι, ακολουθεί πίεση ολόκληρων τσαμπιών για τη μισή ποσότητα και εκραγισμός για την υπόλοιπη μισή. Τα δύο γλεύκη οινοποιούνται ξεχωριστά σε χαμηλές θερμοκρασίες σε ανοξείδωτες δεξαμενές, στη συνέχεια χαρμανιάζονται, το κρασί ωριμάζει με τις φίνες οινολάσπες (sur lie) για 4 μήνες και εμφιαλώνεται.