Η συγκομιδή γίνεται χειρονακτικά κατά τη διάρκεια της νύχτας τον Αύγουστο. Μετά από 40 ημέρες εκχύλισης, το κρασί ζυμώνεται και ωριμάζει σε βαρέλια Stockinger, χωρίς φιλτράρισμα και χωρίς πρόσθετα, ενώ εμφιαλώνεται με βαρύτητα σε περιβάλλον πλούσιο σε διοξείδιο του άνθρακα.
Αφού ολοκληρωθεί η ανθρακική εκχύλιση, το μούστο μεταφέρεται σε βαρέλια για τουλάχιστον δύο χρόνια, όπου υποβάλλεται σε περαιτέρω ζύμωση και ωρίμανση. Αυτή η διαδικασία αναπτύσσει τις τανίνες, το μπουκέτο και την πολυπλοκότητα του κρασιού, προσφέροντας ένα πλούσιο και γευστικό αποτέλεσμα.