Η συγκομιδή γίνεται με το χέρι, χρησιμοποιείται ελεύθερο χυμός, εγγενείς ζύμες, χωρίς φιλτράρισμα ή καθαρισμό και χωρίς προσθήκη θειώδους.
Πρόκειται για ένα σκούρο ροζέ/ανοιχτό κόκκινο κρασί, γεμάτο από κόκκινα φρούτα και πικάντικες νότες πιπεριού.
Η Jane Okruashvili είναι η αδελφή και συνεργάτης του John. Εκπαιδευμένη πολιτική επιστήμονας, αφοσιώθηκε στην οινοποίηση αποφασίζοντας να συνδεθεί ξανά με την πολιτιστική της κληρονομιά. Η οικογένεια διαθέτει 7 εκτάρια σε διάφορες τοποθεσίες στην κοιλάδα Αλαζάνι. Όλα τα κρασιά παράγονται σε 12 αμφορείς στο σπίτι τους, συν δύο άλλες κάβες με συνολικά 20 αμφορείς.
Αυτό το εξαιρετικό γεωργιανό ροζέ είναι φτιαγμένο από την εγγενή ποικιλία Tavkveri, ωριμάζοντας για 18 μήνες σε παραδοσιακούς αμφορείς πριν εμφιαλωθεί μη φιλτραρισμένο και μη καθαρισμένο. Το αποτέλεσμα είναι ένα κομψό, φιλικό προς το φαγητό ροζέ, γεμάτο γεύσεις από ξινό κεράσι και μπαχαρικά.